header shape divider
burger

Sljedivost

Sljedivost - od polja do stola

Meso uzgojeno u Hrvatskoj, 100% domaće

Sljedivost je mogućnost utvrđivanja podrijetla svake sirovine od uzgoja do finalne proizvodnje, što potrošačima jamči sigurnost, kvalitetu i domaće podrijetlo PIK svježeg pakiranog mesa. Lanac vrijednosti stočne proizvodnje započinje na plodnim baranjskim poljima, nastavlja se na farmama svinja i junadi, a završava proizvodnjom domaćeg mesa najviše kvalitete.

žito

1

DOMAĆA STOČNA HRANA

Svakodnevno se priprema svježa hrana od domaćeg kukuruza, pšenice, ječma i ostalih sirovina na temelju propisanih receptura, a prilagođena je potrebama životinja na farmama.

2

UZGOJ STOKE NA DOMAĆIM FARMAMA

Stoka se uzgaja na više od 100 farmi diljem Hrvatske u za to opremljenim objektima po najvišim svjetskim standardima, a čitav proces je pod stalnim nadzorom stručnih osoba.

VIŠE OD 100 FARMI
farma
proizvodnja

3

SUVREMENA PROIZVODNJA U PIK-u

Na farmama se životinje označavaju ušnim markicama, a daljnji tijek proizvodnje mesa u tvornici prati LOT broj. Navedeno je jamstvo sigurnosti i kvalitete jer se u svakom trenutku, provjerom unatrag, može utvrditi podrijetlo bilo kojeg komada mesa.

june
svinja
35 000 JUNADI I 350 000 SVINJA
GODIŠNJE IZ HRVATSKOG UZGOJA

4

SIGURNA I BRZA DISTRIBUCIJA

U kontroliranom hladnom lancu distribuiraju se gotovi proizvodi do krajnjeg potrošača. Potrošačima se jamči svježina i kvaliteta jer sirovina koja je jučer bila na farmi, danas je u proizvodnji, a sutra će već biti na policama dućana.

junetina svinjetina
dućan
back to top