Carsko meso dio je svinjske potrbušine, nastavlja se na rebra i više je prožeto masnoćom. Može se koristiti za sušenje (špek, slanina), pripremati u pećnici u komadu, a ovako tanko narezano idealno je za pripremu na roštilju.
Pakiranja: 550 g
Kako čuvati: 4 °C
Rok valjanosti (u danima): 6 dana
18/01/
2024
Zanimljiva kombinacija ražnjića s carskim mesom, krastavcima i umakom iznenadit će vas i oduševiti svojim okusom.
PROČITAJ VIŠE23/05/
2023
Carsko meso uz polagano kuhanje na niskim temperaturama zasjat će svojim punim sjajem, a posebno ako mu pridružite kranjsku kobasicu i slanutak.
PROČITAJ VIŠE31/03/
2023
Kada hrskavom carskom mesu dodate kremasti pire od graha i malo špinata dobijete totalno ludilo od recepta!
PROČITAJ VIŠE19/12/
2022
Pečenje za vaš obiteljski stol ove godine poslužite malo drugačije – u meso zamotajte nadjev od riže, a okuse naglasite kombinacijom jabuka i brusnica.
PROČITAJ VIŠE11/09/
2020
Svinjski Adobo je filipinsko tradicionalno jelo sa carskim mesom kao glavnim sastojkom. Ovaj gulaš će zadiviti sve (ne)ljubitelje ovog komada mesa.
PROČITAJ VIŠE08/02/
2019
Dobro ispečeno carsko meso, slatko i mekano iznutra, a savršeno hrskave kožice izvana, posebna je poslastica.
PROČITAJ VIŠE