PIK svinjska rebra mariniraju se u blagoj crvenoj marinadi i odmah su spremna za pečenje, bilo u pećnici s prilogom ili na roštilju. Pola vremena preporuča se peći u aluminijskoj foliji kako bi rebra bila što sočnija i ukusnija.
Pakiranja: cca 500 g
Kako čuvati: 4 °C
Rok valjanosti (u danima): 14 dana
19/04/
2023
Poznati hrvatski chef Stjepan Vukadin ukusna i sočna rebarca spojio je s osvježavajućom bulgur salatom i dobio pravu malu eksploziju okusa na tanjuru.
PROČITAJ VIŠE02/01/
2023
Meso hrvatskih farmi koje je već termički obrađeno, odnosno sporo kuhano, kako bi na vašem stolu završilo u najsočnijem obliku.
PROČITAJ VIŠE17/05/
2019
Hrabro roštiljamo tamo gdje još nitko nije! U letećem balonu dok uz mastan ćevap prosiš dragu ili na prikolici Tamića dok isti klizi niz ulice tvoga grada… Daj nam ideju jer 3 ćemo i ostvariti!
PROČITAJ VIŠE14/05/
2019
Iako se na prvu ovo čini kao nespojiva kombinacija, rebra se odlično slažu s pikantnim umakom od svježih borovnica i rižom.
PROČITAJ VIŠE20/01/
2017
Iako mnogima na spomen Baranje prva misao pada na kulen, čobanac ili fiš paprikaš, mi vam donosimo recept za krumpirovu juhu na baranjski način.
PROČITAJ VIŠE06/10/
2016
Funkcionalna, ali i vizualno atraktivna, staklena peka pruža gostu doživljaj pripreme njegovog obroka, a kuharu lakšu kontrolu nad pečenosti mesa i povrća.
PROČITAJ VIŠE