header shape divider
meso

Recepti

01/07/

2016

Ispekli ste previše mesa? Imamo 5 ideja kako ga iskoristiti.

Ispekli ste previše mesa? Imamo 5 ideja kako ga iskoristiti.

Od viška glava ne boli - vrijedi za razne situacije pa tako i za pripremu mesa. Jer ako ga imate viška, to samo znači da imate više ideja za recepte.

linkPROČITAJ VIŠE

05/06/

2016

Foie gras: Vrhunska pašteta od guščje jetre

Foie gras: Vrhunska pašteta od guščje jetre

Foie gras je vrhunski francuski specijalitet od guščje jetre. Ova pašteta je jedan od najpoznatijih simbola francuske gastronomije i naslijeđa.

linkPROČITAJ VIŠE

30/12/

2014

Domaći namaz (pašteta) od čvaraka

Domaći namaz (pašteta) od čvaraka

Puno je načina kako možemo jesti čvarke. Iako je omiljeni 'klasični način', uz malo kruha i luka, mi vam predlažemo nešto zabavno i ukusno - namaz!

linkPROČITAJ VIŠE

27/12/

2013

Parfe od pileće jetrice na medenom kruhu

Parfe od pileće jetrice na medenom kruhu

Mali tradicionalni 'francuski' zalogaji savršeni su za novogodišnju proslavu, uz čašu desertnog vina. Neobična kombinacija slatkog kruha i paštete od pileće jetrice oduševit će gurmanska nepca.

linkPROČITAJ VIŠE

21/08/

2013

Kako napraviti seljačku paštetu

Kako napraviti seljačku paštetu

Ako ste i vi od onih što se mršte na spomen pašteta, razmislite, postoji valjan razlog zašto neke od njih stanuju na odjelu delikatesa. Provjerite sami i sasvim obične i pristupačne namirnice pretvorite u delikatesnu paštetu.

linkPROČITAJ VIŠE