
Volim roštilj ramstek dobiven je od najkvalitetnijeg junećeg mesa s hrvatskih farmi, a odlikuje ga specifična crvena boja i iznimna sočnost.
Sastojci: juneća slabina bez kosti.



03/05/
2023

Mekano i sočno meso u pratnji svježeg povrća, kozjeg sira i aromatičnog preljeva brzo je rješenje za svakodnevni ručak ili večeru.
PROČITAJ VIŠE22/01/
2023

Srednje pečeni flank steak u burbon umaku jelo je koje ne iziskuje previše pripreme. Uz dodatak krumpira s parmezanom postat će još ukusnije.
PROČITAJ VIŠE16/01/
2023

Pečeni ramstek i povrće sa začinima pretvorit će se u pravu malu gozbu gotovu za pola sata.
PROČITAJ VIŠE19/05/
2022

Neki sendviči su samo sendviči, i to je u redu. Ali neki sendviči su mala remek-djela, poput ovoga s trakicama rib eye odreska.
PROČITAJ VIŠE23/11/
2021

Ovo jednostavno i sočno jelo puno umami okusa moglo bi lako postati vaš omiljeni ručak.
PROČITAJ VIŠE19/11/
2021

Za slasni, brzinski ručak ili večeru pripremljenu u svega 20 minuta trebat će vam jedna dobro zagrijana tava, nekoliko krumpira i jedan dobar juneći odrezak.
PROČITAJ VIŠE